Biofinity XR

Adviesprijs € 52,95 incl. btw

Onze prijs € 35,99 incl. btw

per doosje van 6 lenzen

~€ 6,00 per lens

Biofinity XR van CooperVision.

De nieuwe Biofinity XR (voor vergroot bereik) van CooperVision sferische lenzen, XR staat voor 'Extended Range'.
Op de markt gebracht in oktober 2013.
Nu ook voor diegene die sterktes van -12.50 tot -20.00 of +8.50 tot +15.00 nodig hebben een optie om de bril aan de kant te leggen.
Speciaal bereik, speciale sterktes, Silicone Hydrogel maandlens, lang draag comfort, simpelweg een zeer speciale contactlens.

Meer details

Snelle levering
De beste prijs
Gratis verzending vanaf € 59,00
De beste deal
Recept
  Aantal Radius Diameter Sterkte

rechteroog

linkeroog

Kies het aantal verpakkingen en het recept voor uw linker- en/of rechteroog
Zo leest u uw recept. Zo bestelt u contactlenzen (video).
Uw keuze
Aantal: Totaal:

Specificaties

Vervangingsfrequentie maandelijks
Type materiaal Silicone Hydrogel
Materiaal Comfilcon A
Watergehalte 48%
Zuurstofdoorlaatbaarheid Dk/t 128

Meer info

Biofinity XR van CooperVision.

Speciaal bereik, speciale sterktes, Silicone Hydrogel maandlens, lang draag comfort, simpelweg een zeer speciale contactlens.

De nieuwe Biofinity XR (voor vergroot bereik) van CooperVision sferische lenzen, XR staat voor 'Extended Range'. Op de markt gebracht in oktober 2013.

Speciaal ontwikkeld voor bijzonder sterke verziendheid of bijziendheid.
Nu ook voor diegene die sterktes van -12.50 tot -20.00 of +8.50 tot +15.00 nodig hebben een optie om de bril aan de kant te leggen en te genieten van het gemak van goede maandlenzen, die ook aan het eind van een lange dag nog comfortabel aanvoelen.
Kon u voorheen geen lenzen vinden of was u ontevreden over het gebruik van hydrogel lenzen ervaar de voordelen van deze Silicone Hydrogel technologie. Met de nieuwe Biofinity XR lenzen, kunnen nu nog meer bijziende en verziende klanten profiteren van het comfort en de helderheid van Biofinity lenzen.

De technologie - Aquaform® - van CooperVision zorgt voor een verhoogd comfort en gezondere ogen door o.a. veel zuurstof door te laten tot het oog, het water in de lens langer in de lens blijft, dus blijft de lens zelf vochtig en soepel.
De Biofinity is een contactlens voor een optimale balans tussen vocht en zuurstof en dus ook een optimaal draagcomfort.

CooperVision Biofinity XR Comfilcon A maandlenzen.

Het materiaal Comfilcon A van deze lenzen is het resultaat van baanbrekende nieuwe technische ontwikkeling op het gebied van contactlenzen in het materiaal type Silicone Hydrogel.
Deze is meer zuurstofdoorlatend dan de normale hydrogel contactlenzen waardoor deze lenzen nog weer langer probleemloos gedragen kunnen worden. Wat deze lens met name onderscheid van andere Silicone Hydrogel lenzen is het feit dat bij het fabriceren en samenstellen van het materiaal, de Aquaform Technology van CooperVision juist voor een vocht aantrekkend vermogen zorgt.
Zonder enige verdere toepassing van kunstmatige coating of bevochtigingsmiddelen zoals bij sommige andere lenzen wel het geval is.
Hierdoor blijft dit materiaal de hele dag soepel en vochtig.
Naast de soepelheid en het vocht vast houden van deze lens heeft CooperVision ook een unieke rand afwerking die er voor zorgt dat er minder en minimaal 'schuur' contact is met de binnenkant van het ooglid, waardoor langer dragen ook mogelijk is.
Ze zijn zeer geschikt als maandlens en bieden enorm veel comfort aan de gebruiker.
Ervaar het gemak en comfort van Silicone Hydrogel maandlenzen van CooperVision Biofinity - Comfilcon A.

Sinds de introductie van deze lens in 2007 heeft hij zich zelf bewezen gezien het aantal gebruikers wereldwijd.
Meer comfort is nu mogelijk met de revolutionaire Silicone Hydrogel maandlenzen die bovendien uitdagend goed geprijsd zijn bij Lensdeal!
Dit is één van de beste opties voor probleemloos contactlens plezier, zeker voor de actieve mens en die veel op reis is.

Met deze lens van Biofinity kunt u lange dagen maken zonder problemen van droge ogen wordt zelfs vaak dag en nacht in gehouden.
Een week lang 24/7 is zelfs geen probleem maar check dit eerst met uw contactlens specialist en zoals altijd geef uw ogen altijd regelmatig rust en vergeet niet dat ook bij langdurig dragen, goed schoonmaken van essentieel belang blijft.
Let wel voordat u deze lenzen vaak dag en nacht gaat dragen dit wel eerst te overleggen met uw contactlens specialist.
Een enkele keer mag geen probleem zijn maar bij langdurig gebruik is extra controle op de gezondheid van uw ogen raadzaam.

Beschikbaar in een verpakking met 6 lenzen.

De Biofinity maandlens kent de volgende parameters:
B/C (Base Curve/ Radius) : 8.6
Dia. (Diameter)                  :14.0
Sterktes min(-) in stappen van 0.50 : -12.50 tot en met -20.00
Sterktes plus(+) in stappen van 0.50 : +8.50 tot en met +15.00

Dit is geen standaard voorraad product, indien niet op voorraad levering 2 tot 5 dagen.

Meer informatie kunt u hier vinden van CooperVision over de Biofinity XR Silicone Hydrogel contactlenzen, een sterke optie voor de moderne contactlensdragers.

Reviews

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact