Prijzen, betalen en veiligheid

Prijzen

Alle prijzen voor artikelen op Lensdeal.nl zijn weergegeven inclusief btw.

Alle betalingen op lensdeal.nl worden verwerkt met het betaalplatform van Multisafepay. Hieronder staat een overzicht van de betaalmethoden die wij aanbieden.

Meer informatie over Multisafepay vindt u hier

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Extra veilig en vertrouwd via uw eigen internet bankieren.

CREDIT CARDS;

VISA, Mastercard of Diners Club

Factuur achteraf kan ook.

Klarna, voor factuur achteraf betalen

Achteraf betalen is mogelijk bij Lensdeal d.m.v. een factuur. Hiervoor rekenen wij per bestelling €0,95 administratiekosten. Deze service bieden wij u in samenwerking met Klarna.

Hoe werkt het, u kiest Klarna als betaal optie, dit kan alleen voor bedragen tot €150.00, levering van uw pakket wordt uitsluitend gedaan op uw huis adres.

Binnen twee dagen na verzending ontvangt u de factuur van Klarna per e-mail, uw heeft nu 14 dagen de tijd om de factuur te betalen, LET OP U dient direct aan KLARNA betalen!

Bankrekeningnummer van Klarna: NL76INGB0006022449

Meer informatie over Klarna vindt u hier

PayPal

De alom bekende en wereldwijd beschikbare betaal methode voor het internet, heeft u al een PayPal rekening dan kan u natuurlijk ook betalen via PayPal bij Lensdeal.

Meer informatie over PayPal vindt u hier

Veilige website en betaling

U kunt erop rekenen dat we er bij lensdeal.nl alles aan doen om u te laten shoppen in een veilige internetomgeving. Dit is zichtbaar doordat in uw adresbalk een gesloten hangslotje te zien is en de naam van onze web shop in het groen is weergegeven. Wij maken gebruik van een SSL certificaat met Extended Validation (EV).

Hieronder een uitleg over SSL overgenomen van: www.networking4all.com/nl

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van uw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. 

SSL biedt vertrouwen

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Het geeft vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen. Ook het belang van een gerenommeerd merk, dat bekend staat om een gedegen validatie en door grote bedrijven wordt gebruikt, mag niet worden onderschat. Door een bekende naam zullen bezoekers de site sneller vertrouwen.

SSL en wetgeving

In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. Voor meer informatie gaat u naar de pagina met wettelijke eisen.

De betekenis van SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De derde versie van SSL stond aan de basis van het Transport Layer Security (TLS), de huidige uitvoering van SSL. Maar de naam SSL wordt nog altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internetverbinding.

Meer informatie over SSL

Er zijn verschillende validatiemethoden voor de SSL Certificaten, namelijk domeinnaam gevalideerd (DV), organisatie gevalideerd (OV) en extended gevalideerd (EV). Bovendien zijn er meerdere types certificaten. Onder het kopje producten in de menubalk leggen we dit per categorie duidelijk uit en kunt u meer lezen over de verschillende types, validatiemethoden en merken. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? U kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen met onze salesafdeling.


Lensdeal B.V. dankt Networking4all voor deze uitleg.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact