Zoekfilter

Vervangingsfrequentie
UV-bescherming
Type materiaal
Fabrikant

BioTrue ONEday daglenzen van Bausch & Lomb, comfortabel en gezond

De BioTrue ONEday daglens van Bausch & Lomb is de nieuwste zachte contactlens van Bausch & Lomb.
Het is de eerste bio-geïnspireerde contactlens op de markt. Voor gezonde en witte ogen.

BioTrue ONEday daglenzen van Bausch & Lomb, comfortabel en gezond

De BioTrue ONEday daglens van Bausch & Lomb is de nieuwste zachte contactlens van Bausch & Lomb. Na de officiële goedkeuring van de FDA in America in juni 2012 (klik hier voor de referentie ), is deze lens begonnen aan de opmars in de markt.
Het is de eerste bio-geïnspireerde contactlens op de markt. Deze lens is gemaakt van een innovatief materiaal genaamd “Hypergel” dat de werking van de lipidelaag in de tranenfilm imiteert om uitdroging van de ogen te voorkomen en dit materiaal voldoet perfect aan de zuurstofbehoefte van het oog voor gezonde en witte ogen. Klik hier voor meer informatie over deze hypergel daglenzen.

De BioTrue ONEday is, zoals de naam al aangeeft, uitsluitend een daglens. Dit geeft bijzonder veel gemak, geen schoonmaken en bewaren, en geeft u de zekerheid van iedere dag nieuwe frisse contactlenzen.
Deze contactlens komt ook in een multifocale variant voor presbyopia (ouderdomsverziendheid) voor scherp zicht van dichtbij en veraf, de
BioTrue ONEday for Presbyopia
Nu, sinds de tweede helft van 2018, is er ook de  BioTrue ONEday for Astigmatism de laatste toevoeging aan de BioTrue ONEday familie de daglens met een cilinder.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact