Zoekfilter

Vervangingsfrequentie
Type materiaal
Fabrikant

Proclear contactlenzen van CooperVision, beste keus bij droge ogen!

De Proclear serie  contactlenzen van CooperVision zijn alle gemaakt van het lens materiaal, Omafilcon A, een hydrogel met een hoog water gehalte van 60%. De enige uitzondering hierop is de Proclear sphere, met het hydrogel materiaal Omafilcon B en een nog hoger watergehalte van 62%, dit maakt deze lens een zeer dunne en plezierige lens om te dragen. Door de grote hoeveelheid van verschillende lenzen in deze serie, bied deze voor de meeste gezichtscorrecties een passende oplossing.

Proclear contactlenzen van CooperVision, beste keus bij droge ogen!

De Proclear serie  contactlenzen van CooperVision zijn alle gemaakt van het lens materiaal, Omafilcon A, een hydrogel met een hoog water gehalte van 60%. De enige uitzondering hierop is de Proclear sphere, met het hydrogel materiaal Omafilcon B en een nog hoger watergehalte van 62%, dit maakt deze lens een zeer dunne en plezierige lens om te dragen. Door de grote hoeveelheid van verschillende lenzen in deze serie, bied deze voor de meeste gezichtscorrecties een passende oplossing.

De Proclear contactlenzen zijn uniek in hun soort en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die snel last krijgen van droge ogen juist bij het dragen van contactlenzen. Door de toepassing van de speciale techniek, (phosphorylcholine) PC Technology, houdt deze lens tot zeker 12 uur lang zijn vocht vast wat dus bijdraagt aan meer draag comfort de gehele dag.

Met de Proclear lenzen was CooperVision ook de eerste fabrikant die een zeer uitgebreide keuze aanbood, en nog, van mogelijke correcties voor alle vormen, verziend, bijziend, astigmatisme en een combinatie van deze drie. In feite was CooperVision ook de eerste die een multifocale lens met cilinder beschikbaar maakte al in 2007! Onder de naam Proclear Multifocal Toric.
De Proclear lenzen onderscheiden zich verder omdat ze relatief dun zijn, dit verhoogt het draag plezier natuurlijk, maar vereist wel extra behoedzaamheid bij het in doen van de lens.
Ook deze serie lenzen kunnen we opsplitsen per draag frequentie, de daglenzen en de maandlenzen.

Hieronder een opsomming van de Proclear lenzen reeks.

Proclear 1 day, daglens
Proclear 1 day multifocal, daglens met multifocale eigenschappen
Proclear sphere, maandlens
Proclear toric, maandlens met cilinder
Proclear toric XR, maandlens met extra veel cilinder en as mogelijkheden.
Proclear multifocal, multifocale maandlens voor veraf en dichtbij scherp zicht
Proclear multifocal toric, uitzonderlijke lens die naast het oplossen van de astigmatische afwijking ook nog eens aan de eisen voor multifocaal zicht kan voldoen. Deze lens is alleen maar op bestelling te verkrijgen, heeft een levertijd van zeker 4 tot 6 weken en zal na opgave en bevestiging van de prijs in bestelling genomen worden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact