Lensdeal B.V.

is sinds begin 2016 Online en verkoopt alle soorten zachte contactlenzen, daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, continue lenzen en de sterk opkomende multifocale contactlenzen.

Ook gekleurde lenzen, contactlenzen vloeistof, oogdruppels en overige oogverzorgingsproducten vindt u in ons uitgebreide assortiment, alles om voor u een  ‘one stop shop’ te creëren.

In de afgelopen twee jaar hebben zich ruim 27.000 lensdragers bij Lensdeal geregistreerd en lenzen besteld.

Onze missie is voor een scherpe prijs en met een persoonlijke, bereikbare en kundige klantenservice zo snel mogelijk een kwaliteitsproduct te leveren, precies wat u zoekt.

De waardering van onze klanten is zeer belangrijk, dit laat zien hoe de beleving is vanuit het oogpunt van de klant, volgens de reviews, die via Trustpilot worden geregistreerd, wordt Lensdeal gewaardeerd met het cijfer 9.3

Zo geeft onze klantenservice u persoonlijk een seintje als uw lenzen op dreigen te raken, dit is alleen een herinnering zonder verplichtingen.

Bestelt u vóór negen uur (21:00) uw lenzen en/of vloeistof dan heeft u ze, indien op voorraad, de volgende dag in huis, is dit niet het geval dan krijgt u netjes een E-mail van de klantenservice, waarin wordt aangegeven wanneer u de bestelling kunt verwachten

Mocht u toch nog vragen hebben, dan is er onze klantenservice om u persoonlijk te woord te staan, onze specialisten zijn al meer dan 10 jaar actief in deze branche en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Bij Lensdeal is uw aanschaf tot 45% goedkoper dan u nu gewend bent bij uw opticien, met daarbij gratis levering boven de € 59,- en de mogelijkheid tot gratis retourneren, mits de verpakking ongeopend is.

Vanaf de start steunt Lensdeal het goede doel, gericht op de gezondheid van de ogen, de EYE CARE FOUNDATION. Het bedrag dat u doneert wordt door ons verdubbeld. De zorg voor de ogen is in Nederland goed geregeld, maar in vele landen is dat zeker nog niet het geval.

Lensdeal B.V.

Vreekesweid 17,

1721PP Broek op Langedijk

Nederland.

KvK: 63673452

BTW: NL855347235B01

BTW België: BE 0754.471.740

AGB Code: 76089591

E-mail: klantenservice@lensdeal.eu

Telefoon: 020 - 7608330

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact