Biotrue 300ml

Klantwaardering (1 review)  
 lees reviews

Adviesprijs € 16,00 incl. btw

Onze prijs € 9,75 incl. btw

Inhoud: 1 flacon van 300.00 ml

~€ 0,03 per ml

Biotrue alles-in-een contactlenzenvloeistof 300 ml

Biotrue multi-purpose contactlenzenvloeistof van Bausch & Lomb, zeer goede vloeistof voor het onderhoud van uw contactlenzen. De uitgangspositie bij de ontwikkeling van deze vloeistof is de natuurlijke werking van het oog zelf geweest. Zo bevat Biotrue het natuurlijke Hyaluronan, een bevochtiger die van nature in het traanvocht aanwezig is.

Meer details

Snelle levering
De beste prijs
Gratis verzending vanaf € 59,00
De beste deal

Uw keuze
Aantal: Totaal:

Meer info

Biotrue alles-in-een contactlenzenvloeistof

Biotrue multi-purpose contactlenzenvloeistof van Bausch & Lomb, zeer goede vloeistof voor het onderhoud van uw contactlenzen. De uitgangspositie bij de ontwikkeling van deze vloeistof is de natuurlijke werking van het oog zelf geweest. Zo bevat Biotrue het natuurlijke Hyaluronan, een bevochtiger die van nature in het traanvocht aanwezig is. Biotrue heeft nagenoeg dezelfde pH waarde als uw oog. Bovendien zorgt  Biotrue er voor dat de natuurlijke antibacteriële werking van de eiwitten in uw traanvocht hun werk kunnen blijven doen. Het gemak van een alles-in-een vloeistof en het verzachtende comfort dat de Biotrue biedt, maakt dat uw ogen nooit meer iets anders zullen willen.

Deze lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor gevoelige ogen en kan gebruikt worden voor zowel contactlenzen van het materiaal Hydrogel als van Silicone Hydrogel.

Per 300ml, wordt geleverd met een lenshouder. Eén fles is ca. 1 maand voorraad.
Snel geleverd bij Lensdeal online.

Meer informatie over de Biotrue contactlens vloeistof van Bausch & Lomb kunt u HIER vinden.

Reviews


Tieu - 16-05-2022

Je vais tester ce produit

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact