PureVision2

Klantwaardering (5 reviews)  
 lees reviews

Adviesprijs € 29,95 incl. btw

Onze prijs € 14,95 incl. btw

per doosje van 3 lenzen

~€ 4,98 per lens

PureVision2 van Bausch & Lomb - Koopt u voordelig online bij Lensdeal

Purevision2 van Bausch & Lomb met High Definition optics voor dat extra scherpe zicht in slechte licht situaties maakt deze lens bijzonder.
De PureVision contactlenzen van Bausch & Lomb, een Silicone Hydrogel van het Balafilcon A materiaal, een van de eerste lenzen van dit materiaal in de markt nu met een nog beter draag comfort in de nieuwste versie de PureVison2 maandlenzen die u de mogelijkheid biedt dag en nacht de lenzen te kunnen dragen een hele maand lang.
Met de bekende eigenschappen van het Balafilcon A materiaal van alle PureVision lenzen, biedt deze lens dankzij de High Definition Optics technologie van Bausch & Lomb, een scherper zicht in situaties met minder licht.

Meer details

Snelle levering
De beste prijs
Gratis verzending vanaf € 59,00
De beste deal
Verpakking
3 lenzen: € 14,95 (€ 4,98 per lens)
6 lenzen: € 22,30 (€ 3,72 per lens)
Recept
  Aantal Radius Diameter Sterkte

rechteroog

linkeroog

Kies het aantal verpakkingen en het recept voor uw linker- en/of rechteroog
Zo leest u uw recept. Zo bestelt u contactlenzen (video).
Uw keuze

Specificaties

Vervangingsfrequentie maandelijks
Type materiaal Silicone Hydrogel
Materiaal Balafilcon A 64%
Watergehalte 36%
Zuurstofdoorlaatbaarheid Dk/t 130

Meer info

PureVision2 maandlens van Bausch & Lomb

Purevision2 van Bausch & Lomb met HD, High Definition optics voor dat extra scherpe zicht maakt deze lens uitzonderlijk en uniek.
Met de bekende eigenschappen van het Balafilcon A materiaal van alle PureVision lenzen, biedt deze lens dankzij de High Definition Optics technologie van Bausch & Lomb, een scherper zicht in situaties met minder licht.


De lenzen zijn speciaal ontworpen om licht reflecties, halo's en schitteringen te verminderen.
Voornamelijk in situaties met slechte licht omstandigheden geeft deze Purevision2 maandlens uitzonderlijk zicht, met name veel minder of geen ‘halo’ effecten en overduidelijke vermindering van schitteringen.

Een van de dunste maandlenzen op de markt met een speciaal ontworpen rand bied deze Purevision2 bijzonder draagcomfort met andere woorden een soeple interactie, contact tussen uw ooglid en de lens, dus zonder concessies voor uw ogen ook een maand lang continue, 24/7.

Met de ComfortMoist technologie wordt er voor gezorgd voor extra en direct comfort al bij het inzetten van de lenzen.

Bijna vanzelfsprekend zorgt de hoge zuurstoftransmissie niet alleen voor gezonde ogen maar maakt het mogelijk deze contactlens 24 uur per dag te dragen. 
Een zachte contactlens voor het drukke leven en veel werk met een beeldscherm dan is de PureVision2 een lens voor u.
Wilt u niet iedere dag dat gedoe met het in en uit halen van uw lenzen, om maar niet te spreken over het schoon maken met een lensvloeistof.
Bespaar veel tijd en moeite met deze continue draagbare lens, bespreek dit eerst met uw oogspecialist of opticien, voordat u een contactlens 24/7 gaat dragen. Deze maandlens moet na 30 dagen gebruik vervangen worden.

Neemt u de lenzen wel s' avonds uit dan moet u ze natuurlijk wel reinigen en desinfecteren voor het in doen, met een goede contactlens vloeistof zoals de BioTrue .

Let op met de keuze van een contactlens vloeistof;
Gebruik geen; 
Allergan Ultracare Disinfecting System (Oxysept Ultracare Disinfecting Solution,
Oxysept Neutralizing Tablets en Ultrazyme Enzymatic Cleaner) dit kan de kwaliteit en het zicht van de contactlenzen, van het materiaal Balafilcon veranderen.

Beschikbaar in een verpakking met 3 of 6 lenzen.

De PureVision2 maandlens kent de volgende parameters:
B/C (Base Curve/ Radius) : 8.6
Dia. (Diameter)                  :14.00
Sterktes min(-) in stappen van 0.25 : -0.25 tot en met -6.00
Sterktes min(-) in stappen van 0.50 : -6.50 tot en met -12.00
Sterktes plus(+) in stappen van 0.25 : +0.25 tot en met +6.00

Indien niet op voorraad, is de levertijd 3-4 dagen.

Reviews


Annemieke - 09-03-2023

al jaren favoriet en geen andere kan eraan tippen


Nathalie - 18-12-2022

Ik draag deze lenzen al vele jaren, sinds ik mijn vorige niet meer verdroeg. Even gedacht dat ik terug een bril moest. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en goed zuurstofdoorlatend, waardoor ik toch opnieuw lenzen kon dragen. Hopelijk blijft deze soort nog lang op de markt.


Ramon - 15-12-2022

Deze lenzen op aanraden van mijn vader die ze ook draagt gekocht. De lenzen geven je echt een HD beeld en zijn gemakkelijk de hele dag te dragen, geen last van droge ogen of zo, echt een aanrader.


EB - 27-11-2022

Super zacht en flexibel. Daardoor wel wat lastig in te brengen. De lens heeft de neiging om zich om je vinger te vouwen als je deze heel erg vochtig op je vinger legt. maar als deze eenmaal zit is het een hele fijne lens.


Eb - 16-09-2022

Net mijn 2e bestelling gedaan. Ze zitten fantastisch. Wel af en toe moeilijk in te brengen als ze te nat zijn op je vinger, want ze zijn zo zacht dat ze snel dubbel vouwen. Met het uit het oog halen net zo. Als ze dubbel slaan moet je ze voorzichtig ontvouwen voor je ze in het vloeistof legt anders blijven ze dubbel geslagen er in liggen hierdoor is het soms ook even puzzelen of je ze met de goede bolling op je oog legt. Je voelt dit wel, maar met 1 maal een geïrriteerd oog is dit soms een paar x opnieuw proberen en voelen. Zodra je het in en uithalen onder de knie hebt zijn het super lenzen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact