Biotrue flight pack 100 ml

Adviesprijs € 12,50 incl. btw

Onze prijs € 7,85 incl. btw

Inhoud: 1 flacon van 100.00 ml

~€ 0,08 per ml

Biotrue flight pack 100 ml in handige reis verpakking, van Bausch & Lomb!

Biotrue alles-in-een contactlenzenvloeistof
Biotrue multi-purpose contactlenzenvloeistof van Bausch & Lomb, zeer goede vloeistof voor het onderhoud van uw contactlenzen. De uitgangspositie bij de ontwikkeling van deze vloeistof is geweest de natuurlijke werking van het oog zelf. Zo bevat Biotrue het natuurlijke Hyaluronan, een bevochtiger die van nature in het traanvocht aanwezig is.

Meer details

Snelle levering
De beste prijs
Gratis verzending vanaf € 59,00
De beste deal

Uw keuze
Aantal: Totaal:

Meer info

Biotrue flight pack 100 ml in handige reis verpakking, van Bausch & Lomb!

Biotrue alles-in-een contactlenzenvloeistof
Biotrue multi-purpose contactlenzenvloeistof van Bausch & Lomb, zeer goede vloeistof voor het onderhoud van uw contactlenzen. De uitgangspositie bij de ontwikkeling van deze vloeistof is geweest de natuurlijke werking van het oog zelf. Zo bevat Biotrue het natuurlijke Hyaluronan, een bevochtiger die van nature in het traanvocht aanwezig is. Biotrue heeft nagenoeg dezelfde pH waarde als uw oog. Bovendien zorgt  Biotrue ervoor dat de natuurlijke antibacteriële werking van de eiwitten in uw traanvocht hun werk kunnen blijven doen. Het gemak van een alles-in-een vloeistof en het verzachtende comfort dat de Biotrue biedt maakt dat uw ogen nooit meer iets anders zullen willen.

Deze lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor gevoelige ogen en kan gebruikt worden voor zowel contactlenzen van het materiaal Hydrogel als van Silicone Hydrogel.

Lenzenvloeistof voor de gevoelige ogen

Inhoud 1 x 100 ml flacon met een lenshouder, goed voor ongeveer 2 weken..

Bij Lensdeal online snel en voordelig.

Reviews

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

klarna ideal paypal visa mastercard bancontact